Mrozpa Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 SIEMA CZY MOŻE WIECIE GDZIE MOZNA ZNALEŚĆ ZDJECIA DOTYCZĄCE SPOSOBU NAKŁADANIA PASTY NA PROCKA, PONIEWAŻ ZAMIEZAM TO ZROBIC POZĄDNIE A ZABARDZO NIE WIEM JAK. DZIEKI 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 moze Ci powiem jak to ma wygladac - wylej odrobinke pasty , wez np. dowod osobisty lub karte telefoniczna w łapki i zacznij ja rozprowadzac - musi pokryc calutkie jadro i warstwa ma byc na doslowna "żyletke" , aby pasta nie stala sie izolatorem - nie wiem jak to jest jak sie nalozy wiecej pasty , bo i tak jezeli docisniesz blok(radiator) , to reszta wyplynie (nadmiar) , ale jezeli to jest AS3 to lepiej nie ryzykowac , bo ona przewodzi prad i moze poplynac na te uklady co sa na prcu i procek moze sie uklonic i powiedziec papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 wejdź na strony takich firm jak np. AMD, Intel, Thermaltake itd. Tam są instrukcje jak to robić pd. nie krzycz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 :arrow: http://www.4max.com.pl/dokument.asp?id=19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 dzieki i juz wszystko jasne elo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a tutaj: http://www.arcticsilver.com/ceramique_instructions.htm dokladny opis nakladania pasty ceramique (producent zaleca rowniesz natarcie pasta radiatora (bloczku wodnego)). arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 A tu link do instrukcji typu "printer friendly" :wink: (czyli *.pdf) nakładania słynnej Arctic Silver 3: http://www.arcticsilver.com/PDF/CompInst.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 moge nagrac filmik instruktazowy.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 moge nagrac filmik instruktazowy.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja jak ostatnio nakladalem moja nowa ASIII to sie okazalo,ze w pojemniczku jest troche powietrza i jak wyciskam to nic nie leeeeeeeci i nagle taki smark;) ale da sie to wciagna c z powrotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 moge nagrac filmik instruktazowy.... :) wypalic na cd i sprzedawac po 5zł na allegro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 moge nagrac filmik instruktazowy.... :) wypalic na cd i sprzedawac po 5zł na allegro :twisted: chyba po 50 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 wy sie smiejcie ale to : http://www.4max.com.pl/dokument.asp?id=19 to moja robota :lol: powaga :P kiedys arty pisalem dla 4maxia :P potem se o mnie zapomnieli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...