Bukowski Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam, Mam problem który sam na siebie sprowadziłem, Otóż chciałem wyczyścić dysk zewnętrzny za pomocą programu diskpart.exe na Windowsie Viście i wybrałem zły dysk, czyli właściwy dysk komputera, użyłem polecenia clear all. Po chwili pojawił mi się komunikat, że nie mogę użyć tego polecenia ponieważ na dysku (C:) znajduje się system i operacja została przerwana. Wszystko niby było w porządku ale po ponownym włączeniu komputera nie mam dostępu do pozostałych dysków, pozostałe jedynie dysk (C:) a pozostałych nie widać w Moim Komputerze. Jak je przywrócić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 to proste program skasował wszystkie partycje prócz systemowej do której nie miał dostepu z poziomu systemu, jedyne wyjście to zainstalować program do odzyskiwania danych (data recovery lub podobne-google) i mysle że częśc danych odzyskasz jesli nie zostały nadpisane, a na drugi raz uwazaj amigo co czynisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bukowski Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) to proste program skasował wszystkie partycje prócz systemowej do której nie miał dostepu z poziomu systemu, jedyne wyjście to zainstalować program do odzyskiwania danych (data recovery lub podobne-google) i mysle że częśc danych odzyskasz jesli nie zostały nadpisane, a na drugi raz uwazaj amigo co czynisz Właśnie skanuje za pomocą EaseUS Partition Recovery i w programie widzę wszystkie pliki jak by były na swoich miejscach, zobaczymy czy mi ten programik pomoże. Użyłem wyżej opisanego programu i niby udało mi się jakoś dyski przywrócić ale mają one po jakieś 3mb a zależy mi na dyskach które są oznaczone jako ( *: )ponieważ one cały czas nie są widoczne w komputerze, jakieś pomysły? Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Bukowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 trzeba było odpalic program testdisk, ma odnajdywanie partycji. Problem w tym, że jest obslugiwany z poziomu konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...