andr_w Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Mam dość dziwne pytanie i prośbę, ale zrodziło się ono po pewnej wpadce. Chcę kupić wifi bo uruchomiłem lapka w który nie ma wbudowanego wifi. I potrzebuję karty bądź najlepiej taki mały wifi USB. Warunkiem koniecznym jest łączenie się przez oprogramowanie windowsowskie - czyli zwykły sterownik i koniec. Wpadka wyglądała tak - 2 dni temu kupiłem za nie całe 40zł Pentagrama wifi USB i o dziwo łączyło się tylko i wyłącznie przez program dołączony do urządzenia. Podczas wygaszenia się bądź wyłączenia laptopa trzeba było za każdym razem na nowo włączać program, wyszukiwać sieć, wpisywać hasła (niestety nie było funkcji "Zapamiętaj" ) i łączyć się. Jednym słowem shit! Dlatego oddałem z powrotem. Teraz chciałbym sprawdzone urządzenie najlepiej przez Was, które będzie działało tak jak by było wbudowane i przez windowsa (bez programików). Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez andr_w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...