Galago De Codi Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 JAk widzisz d-d ... zero odpowiedzi od Abita :) WItamy w kraju... W polsce nie ma czegos takiego jak normalna umowa gwarancyjna... A co do napraw... Kalandah... z resztą laska na to i tak za male jesteśmy.. a mi się znów kłucić nie chce z nikim. //piwo :) ooo. tutaj to nie działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 hmmm wlasnie... nawet mu na priva wyslalem wiadomosc... a na stronie abit-poland nie ma zadnego mailu kontaktowego!!!!!! jest tylko mail do webmastera... ani adresu, ani numeru telefonu, po prostu nic! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Definitywna odpowiedz to ASUS P4C800(najlepiej P4C800-E) a oto odpowiedz: http://www6.tomshardware.com/motherboard/2...0519/index.html i http://www.digit-life.com/articles2/roundu...75p-jun2k3.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A tak zeby było ok. Nie będę walił po znazwach firm. Ale przyszedł do nas klient kupił płyte abita ... ok.. is7 nie działa.. juz od początku nie wstaje. No ok wysyłamy na serwis.. oczywiście po 2 tyg wraca z opisem że jest sprawna :evil: sprawdzamy na inej pamieci i prockach inne grafy i nic... No to cóż... klient wściekły.. wpadł na pomysł i dopłacił i kupił abita w lebszej wersji .... kurde przywoża ją .. sprawdzamy.. nie wstaje... no przecież to można dostać ... sorry Abita to spławiają do polski przez Trójkąt Bermudzki czy co ??? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hmmm a wlasnie zamowilem na piatek abita IC7 mam nadzieje ze nie trafie na jakis syf... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A mówili na forum asus... mówili... mam nadzieję że nie bedę musiał powiedzieć ... a nie mówiłem :) Co do płyt popsutych na dziendpobry... to sie przecież kazdemu zdarza... ale niekomptetencja serwisu jest przerazająca.. ciekawe czy mają jeszcZe czas choć jedną płyte przejżeć pomiędzy nowym filmem na dixie i papieroskiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalandah Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A tak zeby było ok. Nie będę walił po znazwach firm. Ale przyszedł do nas klient kupił płyte abita ... ok.. is7 nie działa.. juz od początku nie wstaje. No ok wysyłamy na serwis.. oczywiście po 2 tyg wraca z opisem że jest sprawna :evil: sprawdzamy na inej pamieci i prockach inne grafy i nic... No to cóż... klient wściekły.. wpadł na pomysł i dopłacił i kupił abita w lebszej wersji .... kurde przywoża ją .. sprawdzamy.. nie wstaje... no przecież to można dostać ... sorry Abita to spławiają do polski przez Trójkąt Bermudzki czy co ??? :evil: Witam, Bardzo proszę o nieco więcej konkretów - w jakiej firmie dokonano zakupu i jaki jest numer seryjny płyty - bez tego nie jestem w stanie niczego sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 NIBY PO CO ... by mi ktos burdelu w robocie narobił i mnie po prezesach ciągali ze im marketing psuję... bo przeciez wszystko jest super i wspaniale... a swistak siedzi i zawija w sreberka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalandah Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 NIBY PO CO ... by mi ktos burdelu w robocie narobił i mnie po prezesach ciągali ze im marketing psuję... bo przeciez wszystko jest super i wspaniale... a swistak siedzi i zawija w sreberka Skoro coś zarzucasz - chcę znać fakty. Ty twierdzisz, że płyta nie była sprawna, z Twojej opowieści wynika, że serwis twierdził inaczej - a ja nie moge sprawdzić niczego bez tych kilku podstawowych faktów o które proszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...