09darko Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Witam Mam problem z laptopem Asus K70AC Zaczynając od początku złapałem jakiegoś wirusa, który sporo namieszał w rejestrze, antywirus go zablokował i tym samym odciął mnie od dostępu do laptopa (odmowa dostępu na koncie administratora) wywaliłem wirusa ale nie odzyskałem dostępu do systemu więc najszybszą drogą postanowiłem wgrać od nowa system i teraz pojawia się problem z jakim tutaj piszę a mianowicie nie mogę wystartować z -bootowalnej płyty z systemem -bootowalny pendrive też brak reakcji przywróciłem ustawienia standardowe w biosie zmieniłem na inne płyty z systemem zmieniałem opcje bootowania tylko na napęd cd-rom i mimo wszystko laptop może wystartować tylko z HDD może ktoś ma jakąś podpowiedź odnośnie rozwiązania mojego problemu? p.s zastanawiam się na opcją recovery? bądź coś w tym stylu o ile taka istnieje ale dostałem płytke z systemem więc chyba ten pomysł odpada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety130 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Zobacz w manualu od kompa czy jest opcja recorvery. Jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...