trucha Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Hej. Mam zamiar kupic dla ojca jakis laptop do ogladania filmow (wkrecil sie w gre o tron:) i Internetu. Szczerze, maszyny, ktore mialem sa raczej z gornej polki i zupelnie nie mam pojecia jaki laptop wystarczy do ogladania filmow, tj jakie jest minimum. Znalazlem cos takiego: http://allegro.pl/laptop-hp-compaq-6720s-100-sprawny-bdb-stan-i3552530873.html Cena mi pasuje, nie jest mocno zniszczony itp. Mysliscie, ze wystarczy? Bo pomimo szerokiego pojecia w dziedzinie komputeryzacji i programowania, nie mam pojecia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vipper Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Do Internetu oczywiście, że wystarczy... Do filmów myślę, że również... jednak na Twoim miejscu do takiej sumki to wolał wziąć używany tablet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucha Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 To ma glownie do filmow, wiec lepiej cos z wiekszym ekranem. Do tego ma korzystac z mobilnego neta podpinanego przez USB, wiec tablet odpada na pewno.. Do Internetu jestem pewien, ze wsytarczy, ale co z filami.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b583 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 To zależy do jakich filmów. Twój ojciec ogląda je w jakimś flashplayerze, czy z dysku? W jakiej rozdzielczości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucha Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Z dysku tylko i wylacznie (siedzi za granica i ma za wolny Internet, aby ogladac cos przez net). Glownie bylyby to filmy *.avi, ciezko mi powiedziec w jakiej dokladnie rozdzielczosci, ale raczej w kompresowanej do formatow avi/rmvb itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b583 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) W takim razie na pewno da radę. Na Celeronie M już na upartego dało sie odtwarzać full hd. Edytowane 18 Września 2013 przez b583 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucha Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Dobra, to kupuje :) Dziekuje za pomoc! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...