cichy___ Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Cze. Kupilem myszke bezprzewodowa a4tech libero rf 323, mam stara klawiature z przejsciowka na PS/2. Wszytsko jest ok. Gdy podlaczam nowa klawiature na PS/2 myszka ledwo porusza sie. Kombinowalem ponowna instalacje myszki, ale nic nie dalo. Jak ktos mial podobny problem prosze o pomoc. Za wszystkie odpwoiedzi thx.! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Również posiadam myszkę radiową A4Tech'a - RFSOP-35 - i miałem klawiaturkę na przejściówce. Teraz mam na PS/2 i żadnych problemów. A tak wogóle to nie wiem jak twój model ale moja mycha jest na USB z przejściówką na PS/2 - na obu zero problemu. Może przerwania na płycie się zakłucają albo spróbuj myszkę na drugi kanał przełączyć. Ciekawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy___ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Probowalem na inne kanaly i nic. Nie wiem co jest nie tak :( Tez mnie to ciekawi co z tym jest. Z przerwaniami to pokombinuje pozniej. Dzieki, jakbys na cos wpadl mail me. micht@tlen.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy___ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zapomnaialem dopisac: moja myszka jest na PS/2 bez zadnych przejsciowek. Dzieje sie tak pod wszystkimi systemami jakie mam Win Me, Xp i Red Hat 8.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a moze porrostu jest uszkodzona - sprawdziles na innym kompie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy___ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Dziala na inych kompach, ale nie ma na nich bezprzewodowej myszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...