kowiczek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam do dyspozycji 400zł. i nie wiem na co się zdecydować. Czy lepiej zainwestować w nowe pamięci czy kupić nowego procka?? Zastanawiam się na tym: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14142672 Proszę o rady, tylko konkretnie i na temat. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 oddaj kaske mi :) a na serio to procka bym na twoim miejscu zmienil ,ale na xp1700+ z jednego powodu bo sie qrewsko oplaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 stary, i tak masz wypasiony komp :!: zobacz na mój :o tu jest co dokupować. Ale ja poleciłbym ci może coś nowego, czego nie masz. Może jakaś karta TV albo drukarka,hmm.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 W wakacje ci sie kasa przyda - nic nie kupuj bo po sprzecie widze ze nie traktujesz komputera jako sprzed do zabawy i oc tylko do tego doczego jest stworzony. bo jak bys byl zapalony moderem czy ockerem to zawsze jest co wymieniac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeyBee Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Najlepiej zrobisz jak odłożysz sobie tą kasę na "czarną godzinę" :!: Nie ma sensu wydawać kasę tylko dlatego że musisz ją wydać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a to kawalek z tej aukcji do ktorej dal link kowiczek " Świetny, super wydajny procesor, w zastraszająco niskiej cenie! Warto bo same athloniki 2400+ na steppingu AIUHB (takie jak na tej aukcji) są najlepszymi procesorami do podkręcania. Bezapelacyjnie i bezsprzecznie wszystkie i-netowe rekordy w osiąganiu extremalnie wysokich magistral i ogólnej ilości MHZ, należą tylko i wyłaczniee do tego procesora. Biją wszystkie znane killery LOW-END (1700-1800XP), jak i braci z High-end (2000-2700XP). Wytwarzane na najlepszych liniach na wyselekcjonoowanych waflach! Tu nawet laik osiągnie wydajność niespotykaną w obecnie produkowanych procesorach! Procki spokojnie chodzą na 2500Mhz (XP3200), akceptują mnożniki 15 i wyższe, nie grzeją się nadmiernie do poziomu 1.725v, przy standardowym napięciu (1.65v) chodzą na 2.24GHZ - XP 2700), sam pracuje na takim KILLERZE, właśnie przy 2.24Ghz i standardowym napięciu. Niech nikt nie mówi że JIUHB lub nowe 2000+ AIUHB dobrze się kręcą, procesory sprzedaje od małego, w dużych ilościach i wiem jedno przy ustawieniach możliwych do uzyskania na 2400+ tamte 2 pozostałe po prostu złamały by się z zazdrości - max stabilnie na pełnej selekcji dla JIUHB0 to 2.4GHZ natomiast dla 2000+XP AIUHB 2.24, na 2400+ AIUHB 2.24 masz na fabrycznym zasilaniu 2.4GHZ na 1.75v, chodzi spokojnie na 15x166 lub 12.5x200, dalej nie probowalem, ale przy 12.5 łykał większe magistrale (208mhz, 215mhz). GORĄCO POLECAM, BO TEN PROCESOR NIE ZESTARZEJE SIĘ ZA ROK! Finalizacja transakcji: Odbiór osobisty, w weekendy możliwy odbiór w Warszawie, lub wpłata na konto powiększona o koszt wysyłki UBEZPIECZONEJ 15.5 zł, wysyłka natychmiast po potwierdzeniu wpłaty, mozliwa opcja wysyłki paczką ubezpieczoną priorytetową (16.5 zł), dla stałych klientów ubezpieczenie gratis (koszt wysyłki 7 zł)" 2400@3200 to nie jakis super rezultat imo ; wazywszy ze 3000+ mozna miec z 1700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 CYT. :"Wytwarzane na najlepszych liniach na wyselekcjonoowanych waflach! Tu nawet laik osiągnie wydajność niespotykaną w obecnie produkowanych procesorach" Buahahahaha......i specjalnie dla niego, wafle + polewa :P LOL ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...