rafal86 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Witam szukam laptopa jedynie do internetu oraz oglądania filmów. Co byście mi polecali i za jakie pieniądze? z allegro czy może gdzieś ze sklepu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Wszystko zależy ile masz pieniędzy i do czego potrzebujesz laptopa (zamiennik stacjonarnego? do pracy/na uczelnie?). Zaczynając od ~1200zł, dokładając kolejne 100, 200, 300... kupujesz coś lepszego dlatego lepiej się określić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal86 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 mam na to przeznaczone około 1600zł na dzień dzisiejszy, a laptop potrzebny mi jest jak wspominałem jedynie żeby coś sprawdzić na necie lub film obejrzeć, w gry nie gram to mnie nie kręci wyrosłem z tego już dawno z reszto mam stacjonarnego na wypasie do gier tak wiec laptop do tego nie jest mi potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 To np taki Lenovo? Za duży, za mały? Może lepiej coś 14"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...