Zielok Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Tak jak w temacie,szukam karty dziękowej do 150zł,może być troche ponad.Poczytałem trochę opinii na temat różnych kart i najlepiej oceniana przez użytkowników był Asus Xonar DGX,co o niej myślicie,czy odczuje jakąś znaczącą różnicę między tym Xonarem a Realtekiem ALC887.Karta będzie grać na Creativach SBS380. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Tak jak w temacie,szukam karty dziękowej do 150zł,może być troche ponad.Poczytałem trochę opinii na temat różnych kart i najlepiej oceniana przez użytkowników był Asus Xonar DGX,co o niej myślicie,czy odczuje jakąś znaczącą różnicę między tym Xonarem a Realtekiem ALC887.Karta będzie grać na Creativach SBS380. Trochę nie warto masz słabe głośniki natomiast możesz odczuć różnice Ja mam creative 380p i po dokupieniu używanej audigy 2 różnice odczułem a dokładniej, lepsza przestrzenność w grach, słychać więcej szczegółów w odtwarzanym dźwięku i wydaje się bardziej "żywy". Natomiast najlepiej jakbyś dołożył zmienił głośniki i kartę bo nie zapewniam, że odczujesz różnice możliwe że nie a kupowanie tak drogiej karty do takich głośników nie ma sensu Edytowane 6 Października 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...