Skocz do zawartości
Zielok

Jaka karta dźwiękowa do 150zł

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie,szukam karty dziękowej do 150zł,może być troche ponad.Poczytałem trochę opinii na temat różnych kart i najlepiej oceniana przez użytkowników był Asus Xonar DGX,co o niej myślicie,czy odczuje jakąś znaczącą różnicę między tym Xonarem a Realtekiem ALC887.Karta będzie grać na Creativach SBS380.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak w temacie,szukam karty dziękowej do 150zł,może być troche ponad.Poczytałem trochę opinii na temat różnych kart i najlepiej oceniana przez użytkowników był Asus Xonar DGX,co o niej myślicie,czy odczuje jakąś znaczącą różnicę między tym Xonarem a Realtekiem ALC887.Karta będzie grać na Creativach SBS380.

Trochę nie warto masz słabe głośniki natomiast możesz odczuć różnice Ja mam creative 380p i po dokupieniu używanej audigy 2 różnice odczułem a dokładniej, lepsza przestrzenność w grach, słychać więcej szczegółów w odtwarzanym dźwięku i wydaje się bardziej "żywy". Natomiast najlepiej jakbyś dołożył zmienił głośniki i kartę bo nie zapewniam, że odczujesz różnice możliwe że nie a kupowanie tak drogiej karty do takich głośników nie ma sensu

Edytowane przez michalelo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi