Skocz do zawartości
Yeti 666

Monitor Sieci

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj moze sie dostac gostek z prawami admina na Waszych kompach. jezeli sami ni macie udostepnionych dyskow (recznie) to czlowkie ktory ma prawa admina wklepuje \\TWOJ_KOMP\\c$ i ma pelen dostep. jezeli nie posiada praw admina to jest proszony o login//pass.... jezeli posiadacie serwer w swojej sieci (nt4/w2k server) to gostek ktory jest tam adminem ma dostep WSZEDZIE do KAZDEGO komputera w sieci ;)

mam nadzieje, ze wszystko dobrze wyjasnilem ;) pozdro

btw, nie wiem jak to usunac :P nie mma w2k teraz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

90% ma XP

ja mam XP

dostaje sie na kompa jezeli znam haslo (ale jezeli ktos przypadkiem znajdzie moje ?? )

w zasadzie to sam sobie odpowiedziales :P widzisz jaki jestes inteligentny :?: :D

wchodzisz na kompa -> podajesz PASS (no i jeszcze login ;)) -> masz dostep ;)

wiec po co to pytanko :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po prostu wyłączyłem udostępnianie i teraz mam udostępniony faktycznie tylko jeden folder.

Do tego Mój Komputer (prawy klawisz myszy) Zarządzajfoldery udostępnioneUdziały i tam było Admin$ IPC$ i mój folder który udostępniłe. Jka najedziesz na Admin$ lub IPC$ dajesz prawy i zatrzywaj udostęnianie. Ja tek dałem jak coś schrzaniłem o się trudno mowi ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi