Fonko Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Witam Mam dziwny problem z komputerem z którym szczerze jeszcze się nie spotkałem i nie wiem co zrobić. A mianowicie podczas uruchamiania kompa zaraz na początku wyskakuje mi informacja: "VYEZW is compressed. Press Ctrl+Alt+Del to restart", wydaje mi się iż chodzi tutaj o kompresje dysku ale wujek google nie był w stanie powiedzieć mi nic więcej, dlatego też bardzo prosiłbym was o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Wykonaj: http://www.proposedsolution.com/solutions/windows-7-filename-is-compressed-press-ctrl-alt-del-to-restart/ PS. Chyba widzisz, ze to losowa nazwa? Na przyszlosc szukaj np. tak: is compressed. Press Ctrl+Alt 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonko Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Dzięki kolego za pomoc udało się naprawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...