cyrano666 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 hmmm fakt ze na poczatku jest troche trudno ale bez kombinacji mam juz 3 poziom :D i zaczyan mi ise podobać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ludzie to jest chore, nie ma botów, albo jak ja grałem to nie było, grać sam ze sobą, paranoja (też horoba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 wiesz, trzeba przeczytac to przed wejsciem: PARANORMAL jest darmową grą on-line w której Twoja postać toczy nieustanne walki z innymi graczami w celu udowodnienia kto jest debeściak :) moze z gory wiesz ze nim nie jestes :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 hyhy, nie wiedziałem nawet ze mozna trzymac F5 i przełączać okna na pasku zadań :P czego to ludzie nie wymyślą... P.S. jest już ponad 400 userów !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 hyhy, nie wiedziałem nawet ze mozna trzymac F5 i przełączać okna na pasku zadań :P czego to ludzie nie wymyślą... P.S. jest już ponad 400 userów !! userow jest moze 20, kont jest 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 600 kont które odnawiają się co godzinkę - dwie. zapraszam !! p.s. klan AR trzeba jakoś wykosic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 gierka spoko jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...