Skocz do zawartości
Neo_x

Czy kabel od siemensa sl45i bedzie pasowal do mt50??

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka... Czy kabel od siemensa sl45i bedzie pasowal do mt50?? chodzi mi glownie o wgranie loga, dziekow itp :) poprsotu nie chce tego sprawdzac na wlasnej skorze... bo gorzej bedzie jak cos pier.dolnie nie w moim phonie :P

THX :)

Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm wiec wg mnie pasuje - oba maja takie samo wyprowadzenie

wiem napewno ze logo wgrasz kabelkiem od c/m/35i bo sprawdzalem

wiec ten pewno tez ale glowy nie dam sobie uciac wiec jk by co nie pozywaj mnie do sadu :)

najlepiej sprawdz w googlach np kabelek do mt50 albo na allegro czy sprzedaja kabelek i do jakich phonow pasuje zwykle pisza

psuje do telefonow serii bla bla bla :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kabel PC Siemens c35 s35 m35 c45 s45 m50 mt50 , zastosowanie kabelka: - usuwanie simlocka - edycja książki telefonicznej - zmiana loga - wgrywanie dzwonków - czytanie i pisanie sms-ów na komputerze - odczytanie kodu bezpieczeństwa - zmiana IMEI - zmiana oprogramowania - naprawa telefonu - wgrywanie aplikacji JAVA Płatność za towar przelewem na konto Płatność za wysyłkę + 6 zł, na konto lub przy odbiorze Jeśli chcesz otrzymać wygrany przedmiot jak najszybciej , wyslij mi zaraz po kupieniu emaila z informacją zawierającą: Potwierdzenie adresu do wysyłki podanego przez Allegro , lub ewentualną jego korektę, swoją nazwę użytkownika, numer wygranej aukcji, metodę płatności za wysyłkę (na konto czy przy odbiorze) Numer konta: Inteligo: ( można wpłacać na nie bez prowizji w każdej placówce banku PKO BP ) 50102055581111117430900055 Uwaga !!! W tytule wpłaty podaj numer(y) aukcji oraz nazwę użytkownika.

tu maz taka aukcje :PP

a tu nastepna jak widac pasuje

Kabelek do Siemensa C25, S25, C35i, M35i, S35i, SL42, C45, S45, ME45, SL45, M50 i MT50.

Można z nim edytować książkę telefoniczną, sms-y, zmienić logo lub zdjąć simlocka.

Pozwala również na podłączanie sie do internetu. Oczywiście nie wszystko zależy tylko od kabelka, ale też od możliwości technicznych twojego telefonu i od programu jakiego użyjesz.

Choć nie jest Siemensa, zachowuje sie dokładnie tak samo jak oryginalny.

Swoja droga siemensa cieezko jest zepsuc nieodwracalnie zmiana sofu - jest tak sprytnie skonstruowany ze nawet jak jest calkiem czysty (skasowany soft do 0) to da sie zfleshowac - po prostu tel najpierw sciaga z kompa potrzebny kod do uruchomienia trybu serwisowego i rozpoczecia fleshowania a potem flesciach!e

mojego starego c35 fleshowalem z 15 razy :)) wgralem sobie t9 polski, zmienilem obrazki w menu, podmienilem dzwonki

szkoda ze jush go nie mam taki dobry phone byl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)wiem napewno ze logo wgrasz kabelkiem od c/m/35i bo sprawdzalem

wiec ten pewno tez ale glowy nie dam sobie uciac (...)

Bo ten kabel jest wlasnie do mt50- ten sam uklad przewodow, etc.

Ale czy od SL45i bedzie pasowal? Ja raz zapialem zestaw sluchawkowy od SL45i, i nie dzialal w MT50... Dlaczego- nie wiem.

teraz mam kabelek c/m/35i i dziala elegancko. Problem jest tylko z GPRS (ale chyba zle skonfigurowalem telefon, i laczy sie przez CSD)

Polecam program Sx45CZ- obraz, dzwiek, aktywacja net Monitora, terminarz, flash sms (najbardziej mi sie podoba :D ), pamiec SMS (jak logi w GG), i duzo innych.

P.S. Kto chce logo Tweaka na Siemensa, wygaszacz Q3A, moj awatarek- wygaszacz :lol: ? Nudzilem sie kiedys :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co wiem to kabelki od siemensow pasuja do praktycznie kazdego modelu (moze te starsze a35 czy cos moga nie dzialac, ale reszta powinna ;))

aha, jak podlaczysz zly kabelek, to nic sie nie stanie :!: tylko do testu nie sciagaj simlocka bo wtedy moze sie cos stac :P jak bedziesz probowac wcisnac logo czy cos, to po prostu nie wejdzie i koniec ;) wiec sie nie martw ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok... thx :)

z pol roku temu kupilem kabelek do 3310...... i bawilem sie nim w 3310, 3330, 5510 ale niestety tylko logo , dzwieki i ksiazka :) a ze 3 lata kupilem od noki 3210 :P tym kabelkiem robilem wszystko :P od simlocka po loga, dzwonki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi