Neo_x Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Siemka... Czy kabel od siemensa sl45i bedzie pasowal do mt50?? chodzi mi glownie o wgranie loga, dziekow itp :) poprsotu nie chce tego sprawdzac na wlasnej skorze... bo gorzej bedzie jak cos pier.dolnie nie w moim phonie :P THX :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 hmm wiec wg mnie pasuje - oba maja takie samo wyprowadzenie wiem napewno ze logo wgrasz kabelkiem od c/m/35i bo sprawdzalem wiec ten pewno tez ale glowy nie dam sobie uciac wiec jk by co nie pozywaj mnie do sadu :) najlepiej sprawdz w googlach np kabelek do mt50 albo na allegro czy sprzedaja kabelek i do jakich phonow pasuje zwykle pisza psuje do telefonow serii bla bla bla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Kabel PC Siemens c35 s35 m35 c45 s45 m50 mt50 , zastosowanie kabelka: - usuwanie simlocka - edycja książki telefonicznej - zmiana loga - wgrywanie dzwonków - czytanie i pisanie sms-ów na komputerze - odczytanie kodu bezpieczeństwa - zmiana IMEI - zmiana oprogramowania - naprawa telefonu - wgrywanie aplikacji JAVA Płatność za towar przelewem na konto Płatność za wysyłkę + 6 zł, na konto lub przy odbiorze Jeśli chcesz otrzymać wygrany przedmiot jak najszybciej , wyslij mi zaraz po kupieniu emaila z informacją zawierającą: Potwierdzenie adresu do wysyłki podanego przez Allegro , lub ewentualną jego korektę, swoją nazwę użytkownika, numer wygranej aukcji, metodę płatności za wysyłkę (na konto czy przy odbiorze) Numer konta: Inteligo: ( można wpłacać na nie bez prowizji w każdej placówce banku PKO BP ) 50102055581111117430900055 Uwaga !!! W tytule wpłaty podaj numer(y) aukcji oraz nazwę użytkownika. tu maz taka aukcje :PP a tu nastepna jak widac pasuje Kabelek do Siemensa C25, S25, C35i, M35i, S35i, SL42, C45, S45, ME45, SL45, M50 i MT50. Można z nim edytować książkę telefoniczną, sms-y, zmienić logo lub zdjąć simlocka. Pozwala również na podłączanie sie do internetu. Oczywiście nie wszystko zależy tylko od kabelka, ale też od możliwości technicznych twojego telefonu i od programu jakiego użyjesz. Choć nie jest Siemensa, zachowuje sie dokładnie tak samo jak oryginalny. Swoja droga siemensa cieezko jest zepsuc nieodwracalnie zmiana sofu - jest tak sprytnie skonstruowany ze nawet jak jest calkiem czysty (skasowany soft do 0) to da sie zfleshowac - po prostu tel najpierw sciaga z kompa potrzebny kod do uruchomienia trybu serwisowego i rozpoczecia fleshowania a potem flesciach!e mojego starego c35 fleshowalem z 15 razy :)) wgralem sobie t9 polski, zmienilem obrazki w menu, podmienilem dzwonki szkoda ze jush go nie mam taki dobry phone byl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Potwierdzam w 100% - pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 (...)wiem napewno ze logo wgrasz kabelkiem od c/m/35i bo sprawdzalem wiec ten pewno tez ale glowy nie dam sobie uciac (...) Bo ten kabel jest wlasnie do mt50- ten sam uklad przewodow, etc. Ale czy od SL45i bedzie pasowal? Ja raz zapialem zestaw sluchawkowy od SL45i, i nie dzialal w MT50... Dlaczego- nie wiem. teraz mam kabelek c/m/35i i dziala elegancko. Problem jest tylko z GPRS (ale chyba zle skonfigurowalem telefon, i laczy sie przez CSD) Polecam program Sx45CZ- obraz, dzwiek, aktywacja net Monitora, terminarz, flash sms (najbardziej mi sie podoba :D ), pamiec SMS (jak logi w GG), i duzo innych. P.S. Kto chce logo Tweaka na Siemensa, wygaszacz Q3A, moj awatarek- wygaszacz :lol: ? Nudzilem sie kiedys :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 z tego co wiem to kabelki od siemensow pasuja do praktycznie kazdego modelu (moze te starsze a35 czy cos moga nie dzialac, ale reszta powinna ;)) aha, jak podlaczysz zly kabelek, to nic sie nie stanie :!: tylko do testu nie sciagaj simlocka bo wtedy moze sie cos stac :P jak bedziesz probowac wcisnac logo czy cos, to po prostu nie wejdzie i koniec ;) wiec sie nie martw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ok... thx :) z pol roku temu kupilem kabelek do 3310...... i bawilem sie nim w 3310, 3330, 5510 ale niestety tylko logo , dzwieki i ksiazka :) a ze 3 lata kupilem od noki 3210 :P tym kabelkiem robilem wszystko :P od simlocka po loga, dzwonki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...