shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hmmm mam wlasnie taki telefonik w chacie tylko jest problem brak ladowarki :))))))))) hehe czy ktos wie jak temu zaradzic ?:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 moze allegro ?? tam jest w ch... ladowarek wiec na pewno znajdziesz odpowiednia :) Jakbys nie znal adrsu ;) www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hmm taki glupi to ja nie jestem :wink: chcesz zebym pozwal Cie do sadu czy co ? 8) to jest model tel. tylko na USA i Canade i w tym jest problem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 www.ebay.de moze masz rodzine w niemczech ?? albo ci wysla do PL ?? ale i tak poluj na allegro moze kiedys ci sie trafi PS napisales ze uwazam ze jestes glupi, ja tak nie uwazam pozwe cie do sadu za to ze myslisz ze tak uwazam :lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hmm wiesz co nie podoba mi sie ten twoj zielony opis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 dobra o to tez poprosze sprawe :D:D ale to troche off topic :D konczymy rozmowe na ten temat :) nie pisz ze za to tez sad :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Coz ladowarke musisz poprostu podlaczyc przez konwerter http://info.wsisiz.edu.pl/~zdolinsk/konwerter.jpg Wiekszy problem to czetotliwosc pracy tego telefonu prawdopodobnie 1900MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Coz ladowarke musisz poprostu podlaczyc przez konwerter http://info.wsisiz.edu.pl/~zdolinsk/konwerter.jpg Wiekszy problem to czetotliwosc pracy tego telefonu prawdopodobnie 1900MHz. ale ja w ogole ni emam ladowarki :) mimio wszytsko thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Coz tak czy siak sie nie przyda w Europie, pracuje tylko w trybach AMPS 800 / CDMA 800 / CDMA 1900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...