xDCriss Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam mam pytanko do posiadaczy bloku EK Water Blocks EK Supermana, mógł by mi ktoś powiedzieć jaką grubość ma metalową stopka w najcieńszym miejscu. Prosił bym o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 o panie, ja mam taki blok, w ciągu pewnie 2 tygodni będę wymieniał pod nim pastę to mogę zobaczyć, ale myślę że szybciej będzie jak napiszesz do EKWB maila z zapytaniem, albo zobaczyć PDFa dostępnego u nich na stronie: http://www.ekwb.com/shop/EK-PSS/EK-PSS-3830046990549.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDCriss Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Dzięki, planuję zbudować taki blok :) zobaczymy co z tego wyjdzie budowalem jeden blok, ale nie był aż tak zaawansowany. Oczywiście jak prace zostaną zakończone wrzucę zdjęcia z każdego etapu produkcji może komuś się przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...