qbass Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mam ta plyte od kilku dni no i w miare dobra jest , mam DD-ry 266 jest ok ale dlaczego w biosie tam dzie jest Current FSB Frequency pisze ze jest 133MHz ?? 8O a po nizej tez pisze ze jest 133Mhz ? potem tam dzie jest DRAM CLOCK: jest "By SPD" mozna wybrac 200Mhz , 266mhz ? Po tym juz ja nie wiem jak sa ustawione pamieci ?? Moze ktos mi pomuc? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 FSB podaje szyne dla 1 proca 2 ramu 133fsb daje efektywnie 266 ddr (poczytaj sobie o tym) czyli masz ustawione 266/266 a dram clock podaje jakiemozesz ustawic czestotliwosci pamieci przykladowo jak masz durnia to se synchro pamieci na 100 ustawiasz czyli 200 ddr troche namieszalem ale chyba sie kapniesz o so chosi a tak BTW jako ze jestes nowy to SSSSSSSZZZZZZZUUUUUUKKKKKKKKAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...