riposta Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam jestem nowy na tym forum i potrzebuję pomocy a mianowicie zastanawiam się nad mpower z77 i nie wiem jak jest z awaryjnością oraz z podkręcaniem osoby posiadające aktualnie lub specjalistów a nie "specjalistów" o opinię o tej płycie głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Masz http://forum.purepc.pl/topic/351288-wszystko-o-msi-z77-s1155/ "specjalisto" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riposta Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 nie chciałem być obraźliwy czy coś ale niestety posłuchałem się rady takiego co nie miał najmniejszego pojęcia o komputerach a konkretnie o pamieci ram i wydałem sporo kasy na darmo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 @UP Skoro składasz nowego kompa to zrób to już na lga1150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...