Rymbaba Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam, zakupiłem ostatnimi czasy głośniki C3 Edifier i mam problem z poprawnym podłączeniem i ustawieniem tego zestawu. Chodzi mi mianowicie o to aby na słuchawkach podłączonych przez zewnętrzną kartę USB Maya U5 słyszalne były tylko dźwięki z TS3 lub innych komunikatorów a na głośnikach leciała sobie muzyka/dźwięki z gier. Czy taka opcja w ogóle jest wykonanlna i sensowna, czy muszę też jakoś inaczej to rozwiązać. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Michał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Kartę dźwiękową pod która sa podłączone głośniki ustawiasz jako domyślne wyjście audio. W komunikatorze jako urządzenie wyjściowe ustawiasz kartę USB Maya U5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rymbaba Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Ślicznie dziękuję! Wczoraj podłączyłem skonfigurowałem i działa tak jak tego chciałem. Jeszcze raz dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...