Skocz do zawartości
sulex

słuchawki dla gracza do 150-200zł max

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakieś dobre słuchawki szukam do 150-200 zł max, fajnie gdyby były z wbudowanym mikrofonem, czasami muzyki się posłucha między grą ale to już sprawa drugorzędna, bardziej zależy mi na dobrej jakości dźwięku w grach, mikrofon to również sprawa drugorzędna, byle mnie było słychać na TS Dołączona grafika Myślałem nad http://www.ceneo.pl/10274042 cena zachęca, jakość dźwięku podobno dobra, karta dźwiękowa w zestawie, wygląd też ładny, nie chce żeby jakieś obskurne były Dołączona grafika Ozone Rage ST jeszcze patrzyłem ale te creativy chyba lepsze. Pozdrawiam i czekam na propozycje

Edytowane przez sulex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli pozwolisz to podłącze sie pod temat. Również szukam sluchawek do 200zł do gier, muzyki i ewentualnie skype.

Zastanawiam sie nad dwoma rozwiązaniami:

1. Platronic Gamecom 780  7.1 + Voucher na gre :P - 190zł

2. Superlux 668B + Zalman zm-mic1 - 200zł

Różnie piszą ludzie na temat tych Gamecom-ów 780... sam nie wiem...

kto pomoze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ejszcze opcja żeby wziąć słuchawki Razer Kraker. Podobno grają anwet przyzwoicie. Trochę wykraczają poza budżet, bo beda kosztowały do 250z, no ale może warto. Możesz sobie o nich poczytać: http://www.conowego.pl/testy/razer-kraken-wygodne-sluchawki-dla-graczy-10665/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi