lutek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Posiadam płyte Gygabyte GA-7VA _ bios F8 , i po włożeniu karty GF4 Ti 4200 128 ddr AGPx8 uaktywniła sie w biosie opcja : "AGP 3.0 Calibration Cycle" , mógłby mi ktoś wyjaśnić co ta za opcja i co daje jeśli ją włącze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a instrukcji do plyty pan nie ma ??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Gdyby pisało nie pytałbym .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 potwierdzam sam mam taka plyte i w instrukcji nic o tym niema - sam rowniez niewiem co to za opcja. Ja ma wlaczana -enabled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a instrukcji do plyty pan nie ma ??? :?a to przepraszam :oops: myslalem, ze znowu jakis leniwy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 tylko takie coś znalazłęm , może komuś też pomożę ... ]http://www.lostcircuits.com/video/asus_v92...s/2.shtml[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...