pszywszymor Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam, Dzisiaj przyszła do mnie podkładka Razer Goliathus w wersji Speed i mam pytanie do jej posiadaczy. Otóż pierwsze co zauważyłem przy użytkowaniu to to, że myszka w ruchach w boki ślizga się pięknie po podkładce, zaś w ruchach w górę pada myszkę tak jakby coś hamuje... Nie wiem czym to jest spowodowane, może tak powinno być. Ale ewidentnie czuję opór pod moim DeathAdderem. Jak coś to ślizgacze zmieniane niecały miesiąc temu więc nie ma mowy o zużyciu. Jakieś sugestie od użytkowników? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszywszymor Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Okazało sie, że podkładka ma się dobrze a ślizgacze były tak jakby postrzępione lekko na krańcach (nie wyjeździły się jeszcze na szmaciance) :-) temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...