Sembal Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam, Mam zasilacz 600W (jeżeli potrzebne dokładniejsze dane to poszukam pudełko w piwnicy czy otworzę blaszkę ) i chcę kupić kartę graficzną GTX 770. Wszędzie pisze że zalecany zasilacz to 600W ,ale nie jestem pewien czy to nie będzie tzw "na styk" ,czy jak skoczy zużycie karty to mi blaszak się nie sypnie ,a jak używam kalkulatorów to na jedym wyskakuje że ok a na drugim że nie. Tematów na forach poczytałem i przez to tylko większy mętlik mi się zrobił w głowie.Liczę na waszą ocenę. Specyfikacja mojej skrzynki: - Zasilacz 600W - I7 860 2,80 GHz - płyta głowna GA-P55-UD6 - 2x4gb Ram DDR3 1600Mhz - Obecna grafika to gtx 550 TI Jeżeli są potrzebne dokładniejsze dane piszcie to udostepnie, i jak zasilacz nie spełnia wymagania to jaki byście polecili ?? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Bez nazwy zasilacza nic nie doradzimy. Twój zestaw po wymianie na gtx770 pociągnie każdy dobry zasilacz 450-500W . Edytowane 19 Listopada 2013 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sembal Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 OCZ600MXSP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Spokojnie możesz zmieniać kartę, zasilacz może zostać. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sembal Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Ok dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...