Karski Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam jako iż jestem laikiem a chcę złożyć nowy komputer mam pytanko odnośnie mojej starej obudowy posiadam model tracer cooral 676 sprzęt jaki chcę do niej wmontować to zestaw z pure pc za 1800 zł z małą różnicą na rzecz zasilacza Corsair VS 450W. Czy to połączenie będzie miało szansę zadziałać ? Dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Jeśli buda ma kołki/dystanse do płyt formatu m-atx to wszystko będzie pasować Edytowane 26 Listopada 2013 przez Gkar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karski Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 jednakże czytam iż wentylatory w tym zestawie mają 120mm a na opisach obudowy że mają po 80mm czy to będzie problem ? i czy się wszystko zmieści w takim przypadku ( obudowa ma standard atx) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...