ninek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, kupilem na allegro uzywane ramy od goodrama 2GB PC 6400 800MHZ DDR2 CL5 Dokladnie takie same nawet id jakie juz mam Gdy wkladam je pojedynczo bez starych nie dzialaj, komputer pika.Gdy wkladam stare to dzialaja, wszystkie kombinacje juz przetestowalem i nie dziala Może byly przestawiane przez bios i trzeba je jakos ustawic ? Prosze o pomoc! Edytowane 11 Grudnia 2013 przez ninek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ram w jednej kości, czy w dwóch? Jaką masz płytę, procesor, ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ram w jednej kosci, GA-M56S-S3 REV. A3 AMD ATHLON II X2 240 2.8 GHZ Ram tak jak mowilem, te same co kupilem tez 2GB dopowiem ze plyta obsluguje dual channel ale pamiec jest jedna kosc wiec chyba nie pojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Stara pamięć działa w każdym z czterech slotów? Nową próbowałeś w każdym slocie, czy tylko w jednym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 W każdym dziala stara natomiast nowa w zadnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Włóż nową, zrób clear cmos, jak nie ruszy, znaczy kupiłeś trupa. Zakup tej pamięci to jakaś mega okazja w stylu: dostałem od kolegi w rozliczeniu, nie mam jak sprawdzić, bo mam laptopa, nie przyjmuję negatywów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) pamieć kosztowała bez dostawy 60 zł nie pisalo nic w tym stylu, tak to bym nie kupil ps. jak wyczyscic pamiec cmos? przez kompa ze starymi ramami czy na plycie jest? jak tak to gdzie i jak to zrobic Edytowane 11 Grudnia 2013 przez ninek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Na płycie głównej jest zworka clear cmos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...