Skocz do zawartości
ZimnySobi

Problem Pamięci RAM Gry i bóg wie jeszcze czego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Mam problem z Grą Call of Duty : Ghosts, sprawa wygląda następująco:

Moj blaszak : 

Zasilacz : OCZ ZS-Series 750W Modular (Nowy)

Płyta Główna : Asus M3N-HT Deluxe HDMI

Grafika : Nvidia Geforce GTX 470 - Sterowniki Beta i Oficjalne

Pamięć RAM CROSSHAIR model N.N 800Mhz 4x 2GB

Procesor AMD X4 Phenom

Problem polega na tym że odkąd zainstalowałem tę paskudną grę mam problem albo z Pamięciami RAM albo ze sterownikami albo moją płytą główną - sam już nie wiem. 

Po uruchomieniu gry wszystko działa normalne w momęcie gdy wchodzę do Mutliplayer'a w obojętnie jaki tryb gry, gra normalne funkcjonuje ok. 1.5h lub zaraz po wejściu na serwer Moj zacny blaszak się zawiesza. Dzwięk też sie zawiesza tak jak przy BSOD tylko nie ma Niebieskiego tła, Raz od czasu do czasu wywali z Blue Screenem Memomy Magnament Problem. 

Wymieniłem zasilacz bo jego poprzednik stracił swoje wartości z tabliczki tzn. uległ próbie czasu i eksploatacji. 

Wszystkie Kości RAM "Przeorałem" memtest'em wzdłuż i wszerz - Brak Error'ów.

Napięcie było w BIOS'ie ustawione na Auto to zmieniłem na takie które było na naklejkach i resetowałem BIOS tak samo zrobiłem też Aktualizacje Biosu do najnowszej wersji. Nowe sterowniki do Systemu zainstalowałem i dalej jeden wielki ch*&%...

U Szwagra na komputerze te same kości działały bez zarzutu przy BF3 itd... tylko przy Intelu ale nie było takich Cudów. 

Proszę was poradźcie coś bo nie wyrobie normalnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi