HubiiDubii Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam, Stałem się szczęśliwym a może i nie to się okaże posiadaczem gryzonia Logitech G500s, do chwili obecnej używałem Performansa MX, więc wyważanie myszki jest mi obce, kilka trybów czułość DPI również chodź MX miał taką możliwość to jakoś nie czułem różnicy, G500s natomiast różnica w działaniu jest bardzo odczuwalna, prosiłbym o jakieś sugestie, co do: sposobu rozłożenia ciężarków - zdaje sobie sprawę, że to dość indywidualna kwestia, ale może jakieś sugestie na początek, czy któraś strona ma być cięższa, lżejsza tip, itd. Druga sprawa profile, mam problem z ich ustawieniem mianowicie wybrałem ten podstawowy i mam kilka pod gry i tu moje pytanie czy te profile same się mają przełączać po uruchomienia konkretnej gry czy ja sam decyduje, który profil ma być aktywny. Jeśli np. kończę grę i wracam powiedzmy na pulpit bądź też zaczynam prace z officem, wówczas profil powinien sam wrócić do podstawowego czy tak jak w tej chwili muszę dokonać zmiany sam? Dziękuje za podpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Co do profili to powinny się same automatycznie przełączać. A jeśli chodzi o ciężarki, to przyznam, że mysz sama w sobie trochę waży i przynajmniej w moim przypadku zrezygnowałem z ciężarków (mam G5 i G500). Edytowane 13 Grudnia 2013 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubiiDubii Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Czyli podsumowując - profilem podstawowym powinien być ten, na którym pracuje na co dzień natomiast profile do gier powinny się włączać w momencie uruchomienia gry oraz wyłączać po jej zakończeniu i mycha powinna powrócić do profilu podstawowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubiiDubii Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Po reinstalacji sterowników i gaming software myszka zaczeła działać tak jak należy, dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...