Skocz do zawartości
mily

Epox 8RDA3+, USB2.0 i ...

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Posiadam płytkę Epox 8RDA3+ (jakby kto nie wiedział, to jest tam chipset nForce2 Ultra 400) i posiadam USB 2.0.

Niestety Epox nie dostarczył sterowników do USB przeznaczonych dla Windows XP. Ponoć SP1 posiada wsparcie dla USB 2.0, jednak używam kompresji NTFS i po instalacji SP1 mam bsod'y i nie mogę wejść do Windows'a. Internetu w domu też nie posiadam, by skorzystać z Windows Update.

Czy mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu sterowników do USB 2.0 dla płyt głównych opartych o chipset nForce2 dla Windows XP?

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Posiadam płytkę Epox 8RDA3+ (jakby kto nie wiedział, to jest tam chipset nForce2 Ultra 400) i posiadam USB 2.0.

Niestety Epox nie dostarczył sterowników do USB przeznaczonych dla Windows XP. Ponoć SP1 posiada wsparcie dla USB 2.0, jednak używam kompresji NTFS i po instalacji SP1 mam bsod'y i nie mogę wejść do Windows'a. Internetu w domu też nie posiadam, by skorzystać z Windows Update.

Czy mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu sterowników do USB 2.0 dla płyt głównych opartych o chipset nForce2 dla Windows XP?

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

dziwna sprawa...

menedżer urządzeń > usb 2.0 > zainstaluj sterownik > automatycznie wyszukaj...

jakoś chyba dziwny egzemplarz trafiłeś

BTW

w menu głównym autorun masz faq dot. instalacji usb i pisze jak byk , żeby spod menadżera urządzeń to instalować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...