mily Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Witajcie! Posiadam płytkę Epox 8RDA3+ (jakby kto nie wiedział, to jest tam chipset nForce2 Ultra 400) i posiadam USB 2.0. Niestety Epox nie dostarczył sterowników do USB przeznaczonych dla Windows XP. Ponoć SP1 posiada wsparcie dla USB 2.0, jednak używam kompresji NTFS i po instalacji SP1 mam bsod'y i nie mogę wejść do Windows'a. Internetu w domu też nie posiadam, by skorzystać z Windows Update. Czy mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu sterowników do USB 2.0 dla płyt głównych opartych o chipset nForce2 dla Windows XP? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 dziwne ze na dołaczonej cd nie ma?? poszukaj dobrze- na pewno jest na cd www.epox.de www.epox.nl www.epox.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 No właśnie na CD nie ma, a właściwie nie ma dla XP a te stery dla 2000 i innych Windows typu 98 nie działają w XP :(. Pisze tylko, aby pobrać z Windows Update. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Witajcie! Posiadam płytkę Epox 8RDA3+ (jakby kto nie wiedział, to jest tam chipset nForce2 Ultra 400) i posiadam USB 2.0. Niestety Epox nie dostarczył sterowników do USB przeznaczonych dla Windows XP. Ponoć SP1 posiada wsparcie dla USB 2.0, jednak używam kompresji NTFS i po instalacji SP1 mam bsod'y i nie mogę wejść do Windows'a. Internetu w domu też nie posiadam, by skorzystać z Windows Update. Czy mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu sterowników do USB 2.0 dla płyt głównych opartych o chipset nForce2 dla Windows XP? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. dziwna sprawa... menedżer urządzeń > usb 2.0 > zainstaluj sterownik > automatycznie wyszukaj... jakoś chyba dziwny egzemplarz trafiłeś BTW w menu głównym autorun masz faq dot. instalacji usb i pisze jak byk , żeby spod menadżera urządzeń to instalować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...