Spuki Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 :idea: mam małe pytanko odnośnie stacji silicon graphic indy ( stara chyba 1994) z kolorowym monitorem 19' i o niego właśnie sie rozchodzi. chciałbym monitor podłaczyć do pc-ta czy istnieje taka możliwość? jest jedna sprawa kupuje to w ciemno i wiem że działa, nie mam pewności jaką ma końcówkę ( z pewnością nie pc-towską ). czy są jakies projekty zmian takich końcówek czy może można kupic gdzieś gotowe ( za logiczną sumę ). chce może ktoś kupić samą stację?:-) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Jeżeli ma wejścia BNC to bez problemu podepniesz do PC - mój kumpel kupił 20" od SGI - i miał 1 wtyczkę nietypową a drugą normalna VGA :| - działa mu bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spuki Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a gdzie mozna kupić takie przejćiówki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 to nie przejściówka tylko kabel - najlepiej jak być oglądnął monitor czy ma 2 kable - i jakie wtyczki - albo zdobądź sybmbol i poszukaj na necie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Kumpel kupił kiedyś monitor chyba 24" ale bł jeden zonk nie pracował w rozdzielczości niżeszej niż1280x1024 :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...