jarosz99 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pobieram aktualizację gry war thunder, a pobiera się z prędkością 7 kb/s. Kiedy pobierałem tą grę 2 tygodnie temu prędkość oscylowała w granicach 70-100 kb/s. Gdy zadzwoniłem do serwisu mojego dostawcy powiedzieli mi, że to dlatego, że w tym samym czasie wiele osób pobiera tą aktualizacje. Czy ci w serwisie mówili prawdę i to wina gry, czy wina dostawcy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 wina pewnie jednych i drugich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Sprawdź, z jaką prędkością ściąga Ci się chociażby ftp://ftp.atman.pl/test256mb.dat Nie zdziwiłbym się, jakby problem leżał po stronie War Thundera. Sam z ciekawości zaraz zacznę zasysać aktualizację (dawno nie grałem, a popykałbym w święta) i zdam relację, jak sprawa się ma. @Tapatalk Edit: Pobieranie strasznie pływa - od 3xx kB/s do ~1.4MB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...