Lolqus Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam, jestem zdziwiony iloscia i formatem pasty pod coolerem do i5-4670k, jestem wiele lat do tylu ze sprzetem komputerowym ale z tego co pamietam wszystkie coolery mialy fabrycznie cala podstawe umazana pasta zeby pokryc w calosci procesor, tutaj wyglada to inaczej, nie spotkalem sie wczesniej z czyms takim, dodatkowo nie ma folii zabezpieczajacej, tylko sam plastik w ktorym jest caly cooler, wiec pytam czy to naturalne i czy mam sobie sam rozmazac te paste czy zostawic ja tak jak jest? zalaczam zdjecie. dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie musisz nic rozmazywać. Zakładasz, zapinasz i to wszystko. Jaką chciałbyś mieć folię? Taką, z którą po jej zdjęciu zejdzie pasta? Folia jest wtedy, gdy nie ma nałożonej pasty na coolerze. Inna sprawa, kupując 4670k boksowego chłodzenia powinieneś nawet nie dotykać tylko montować chłodzenie pozwalające na OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...