htw Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, Kręciłem, kręciłem i wykręciłem. Efektem wszystkiego są kwiatki jakie pokazują mi się nawet podczas ładowania strony w przeglądarce (załącznik) w grach oczywiście taki sam efekt.Wróciłem do ustawien domyślnych oraz do poprzedniego biosa ale niestety żadnych zmian, niebieski syf dalej lata.Jedynie co robiłem to procesor - ustawiłem stabilnie na 46, napięcie max jakie uzyskałem z cpu LLC na extreme (niżej miałem Whea) to 1.44 , tem MAX 95 stopni na drugim rdzeniu, generalnie 80-90 Procesor sprawdzane Linx'em (8 godzin). Jak już pisałem wróciełm do poprzedniego biosu i ustawien domyślnych ale dalej to samo, sterowniki graficzne przeinstalowane. Grafika nie ruszana ( zmienione chłodzenie - grzeje sie do 50 C, organoleptyczne jest chłodna ). PROBLEM ROZWIĄZANY okazało się, że jeden z domowników postanowił sobie przybliżyćmonitor, bo jest chyba ślepy i nie łapało na stykach - masakra już mnie krew zalewała ... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez htw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...