gacek83 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Witam Was Jest to mój pierwszy post na forum. Zarejestrowałem się tutaj ponieważ potrzebuję porady jaki monitor wybrać. Otóz posiadam kartę graficzną Radeon 5850 TOXIC i chciałbym kupić monitor 24 cale ( rozdzielczość 1920 x 1080 ). Jaki polecilibyście dla mnie? Osobiście rozważam zakup Asus 24" LED VG248QE. Czy to dobry wybór, czy za tą cenę można kupić coś lepszego? Edytowane 22 Grudnia 2013 przez gacek83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 W jakie grasz gry? Czy Twoja karta jest w stanie wygenerować 120fps+? Mając taki budżet i taką kartę kupiłbym monitor za ~600 zł a reszta na gpu (+sprzedaż starej). Ja na start odrzuciłbym wszystkie błyszczące matryce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek83 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 W wakacje mam w planach modernizację bebechów PC na nowożytne :) Monitor musze zmienić " na już ", i chcę kupić porządny i nie zmieniać go znów za pół roku. Gram głównie w wyścigówki i FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...