roth Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Mam podpiety zestaw 5.1 do ss. ustawiam w panelu sterowania 6 glosnikow.Jest ok. Niestety po restarcie znowu sa 2 (zmieniam na 6 i jest znowu ok). Tylko ze meczy mnie to juz. Moze wpisac cos w rejestrze czy cos? Zmiana sterow i instalka windy nic nie dala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 podbijam temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ja mam podobny problem tylko w asusie i nie mam ss i nie moge ustaic zeby mi 5.1 grało wogule nie mam żadnego panelu do sterowania tym audio tylko w panelu sterowania te smieszne opcje może komuś sie udało to ustawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 niewiem czy ci to pomoze ale u mnie bylo tak jesli po ustawieniu 6 glosnikow zamykalem okno panelu X-em; ale jesli ustawialem 6 i naciskalem enter (panel sam sie zamykal) to bylo juz ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 naciskam enter restartuje i za przeproszeniem g.ówno to daje. Po restarcie znowu tylko dwa glosniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...