GłodnyWiedzy96 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam. Zakupiłem ostatnio monitor no i w zestawie nie ma kabla cyfrowego, posiadam w domu ten oto kabel hdmi : Mój link, problem jest tego rodzaju, że monitor nie posiada wejścia hdmi tylko dvi, i mam w tak razie pytanie, ponieważ nie chce za dużo inwestować, czy bardziej mi się opłacać będzie pod względem jakości przesyłu dokupić do tego kabla przejściówkę :Mój link czy od razu taki kabel :Mój link , pytam, ponieważ ten drugi kabel to jakiś no-name i nie nie wiem czy będzie jakaś różnica na jakości przesyłu w porównaniu do tego mojego hdmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 przy podlaczeniu z kompa na nowy ekran - http://allegro.pl/adapter-przejsciowka-dvi-na-hdmi-fullhd-gold-i3772353068.html - takie co starczy. Podlaczasz to do karty graficznej, do tego kabel hdmi, i potem do monitora. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GłodnyWiedzy96 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 A no to spoko, czyli to jest lepszy wariant tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Jeśli kompa ma dvi to kup kabel dvi-dvi. Lepszy wariant o mniej połączeń, przejściówek itd. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GłodnyWiedzy96 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Okej, dzięki za pomoc . ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...