sliqe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Na starcie, napisze odrazu ze przeszperalem w necie juz swoje. Nie znalazlem tego czego potrzebuje takze pisze w nadziei ze ktos z forumowiczow ma jakies linki ew wiedze na temat tego jak to zrobić. Otóż potrzebny mi touchpad do tego modelu laptopa dv7-7072ew , instrukcja jak sie to wymienia. Manuala nawet na stronie hp nie moge znalezc o dziwo. Do tego potrzebna mi instrukcja jak się do cpu fan dostac bo kupilem nowy bo stary od nowosci gruchotał jak obciazenie bylo wieksze na laptopie a jak odeslalem do serwisu na hp gwarancje to powiedzieli mi ze touchpad byl zalany lekko pod guzikiem napojem i prawdopodobnie to uszkodzilo wiatrak na cpu ;]]] Takze prosze o jakiekolwiek sugestie gdzie znalezc jakies porady odnosnie rozkrecenia go na czesci ;-) i ew gdzie moge znalezc touchpada do tego modelu laptopa. Dzieki !:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...