zielok100 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. Kupiłem na allegro chłodzenie Zalman CNPS10X Flex za 44zł (było na licytacji i założyciel aukcji zgodził zakończyć się licytację wcześniej). nie wiem czy dobrze zrobiłem, jak sądzicie? Chłodzenie będzie montowane na procesorze i5 3350p w obudowie Fractal R3. http://allegro.pl/zalman-cnps10x-flex-stan-jak-nowy-i3855203319.html Na 3 zdjęciu widoczny jest jakby jakiś nalot, czy jest to coś niepokojącego i szkodliwego, czy można to doczyścić i nie będzie problemu? Prosiłbym o szybką radę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 za 44zł dobry interes. Możesz próbować doczyścić alkoholem izopropylowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielok100 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mam ten alkohol, jutro zapłacę i w tym tygodniu pewnie przyjdzie, zobaczymy, dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielok100 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Chłodzenie dzisiaj przyszło i tak na prawdę prawie dałoby radę schłodzić mojego i5 3350p pasywnie, ale założyłem Enermaxa UCTB i skręciłem go do ok 400 obrotów, PCet w IDLe jest praktycznie niesłyszalny. Pozdrawiam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...