kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Witam wszystkich. Poczytałem sobie posty na forum, na temat routerów i dużo jest o tym modelu, ale nigdzie nie znalazłem informacji o tym czy ten router ma funkcję dynamicznego dzielenia transferu? No właśnie... ma czy nie??? Za odpowiedzi z góry dziękuje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Dzięki za odpowiedź - wreszcie się doczekałem, czyli mam rozumieć, że jak ktoś zancznie coś ściągać to zapycha łącze innym i koniec? Czy może myle pojęcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 dobrze myslisz ;) routerki < 1k nie posiadaja bajeru do dzielenia lacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 czyli pozostaje serwer na linuxie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 no ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 noose -> krótkie i klarowne odowiedzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 hehe ;) a co :?: wolisz dlugie wywody ktore nic nie wnosza ;) ;) :lol: btw, to moj 1k post :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 wszystkiego najlepszego z okazji 1000 posta :twisted: Co do odpowiedzi to wole te pierwsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ktore pierwsze :?: ;) :lol: ktorkie info zadzi ;) thx za zyczenia ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 info.txt *pierwsze - to krótkie i klarowne 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...