Rahi Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam. Mam mały dylemat. Od zawsze mam ochotę zakupić sobie jakąś kosmiczna klawe, a będę miał troszkę środków wolnych, wiec chciałem się zorientować mniej więcej na rynku. Do tej ceny wybór padł na Corsair Vengance k90 lub 95. Wygląd jak dla mnie bajeczny, dużo dodatkowych klawiszy na makro (często w WoWa pogrywam). Niestety, w opiniach wyczytałem, że jest głośna. Nigdy nie lubilem, jak klawa mi napierniczala tak, że współlokator nie może spać czy coś. W laptopie obecnie nie mam problemu, bo mam cichutka klawiaturę. Dlatego prosiłbym o radę. Czy od razu mam odpuścić sobie klawiaturę mechaniczna, jeżeli zależy mi również na ciszy? Jeżeli tak, to prosiłbym o jakieś propozycje. Jakieś fajne białe/niebieskie podświetlenie i kilka dodatkowych klawiszy na makro. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja polecam jakąś mysz SS. Jak cisza to priorytet to z mechaniczną klawiaturą raczej możesz się pożegnać. Napiszę tylko dobrą radę nie pchaj się w produkty od razera i zowie. <to tylko produkty reklamowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahi Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Do Razera się zraziłem po tym jak brat kupił klawiaturę za prawie 300. Teraz klawisze są tak twarde, że mi jest ciężko to naciskać, gdzie nie mam małych raczek. Od Razera tylko mysz mi się podoba DeathAdder. No ale to nie temat o tym. Ktoś używa jakiejs porządnej, nie mechanicznej klawiatury? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja używałem 2 lata +/- i cąły czas działa jak nowa od Microsoftu klawiaturę taką totalnie klasyczną za 49zł w mediamarkcie kupioną. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...