TripleX Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Mam wielki problem juz z druga plyta na nForce2.Wczesniej mialem 8rda a teraz frn i dalej to samo.No ale do rzeczy........kiedy kopiuje cos z CD komputer strasznie zwalnia ,dane kopiuja sie baaardzo dlugo.Sterowniki mam w wersji 2.03,nic nie jest krecone.Co ja mam zrobic :?: Tryb DMA jest aktywny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 może dysk lub CD nawala? pomyślałeś nad tym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 nie,napewno nie.Sprawdzale u sasiada zarowno dysk jak i CD na Abicie KT7A i wszystko bylo OK.Dodam jeszcze ze podczas instalowania czegokolwiek obciazenie CPU wzrasta do 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a zainstalowałes aspi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zainstaluj jeszcze raz wszystkie stery i posprawdzaj bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a zainstalowałes aspi?? z tego co wiem winXp sam sobie powinien z tym poradzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 nie bardzo aspi wymagane sa nawet do xp podczas instalacji sterów 2.03 zainstalowałes ide sw???-jesli tak czym predzej je usun i pozostan na tych z xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zainstaluj jeszcze raz wszystkie stery i posprawdzaj bios. w biosie wszystko jest dobrze poustawiane,a system to juz chyba z 10x instalowalem. Przed chwilka instalowalem sobie max'a pay'na ....no i wyskoczylo okienko ze niemozna dokonczyc instalacji bo naped zostal odlaczony 8O 8O 8O ..... faktycznie klikam na "Moj komputer" i.......K**** gdzie moj CD i nagrywara :?: :!: restart i wszystko wrocilo do normy. Czy to moze byc wina zasilacza :?: mam deer'a 400W ,do tego 2xHDD (2xB4 80GB) dwa napedy ,SB Audigy i to co w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 nie bardzo aspi wymagane sa nawet do xp podczas instalacji sterów 2.03 zainstalowałes ide sw???-jesli tak czym predzej je usun i pozostan na tych z xp ide sw nieinstalowalem.mam zainstalowane takie cosik : Audio driver 3.17 (WHQL'd) Audio utilities 3.17 Network driver 3.13 (WHQL'd) GART driver 2.78 (WHQL'd) SMBus driver 2.75 (WHQL'd) Memory controller driver 2.75 (WHQL'd) Display Drivers 41.13 (WHQL'd) Installer 3.17 USB driver zessalem ze strony Soltek'a ,aha i sa to stery AllinOne w wersji 2.05 a nie 2.03 :oops: Co mam zrobic z tym aspi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 sprawdź ram ja mam aktualnie uszkodzony ram i nie mam narazie kasy żeby wymienić i tez czasem mam takie cyrki ale żadko bo obnizyłem taktowani do tego co w sigu ;( i tez skacze mi użycie proca z 0 do 100 ale to sporadycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zainstaluj jeszcze raz wszystkie stery i posprawdzaj bios. w biosie wszystko jest dobrze poustawiane,a system to juz chyba z 10x instalowalem. Przed chwilka instalowalem sobie max'a pay'na ....no i wyskoczylo okienko ze niemozna dokonczyc instalacji bo naped zostal odlaczony 8O 8O 8O ..... faktycznie klikam na "Moj komputer" i.......K**** gdzie moj CD i nagrywara :?: :!: restart i wszystko wrocilo do normy. Czy to moze byc wina zasilacza :?: mam deer'a 400W ,do tego 2xHDD (2xB4 80GB) dwa napedy ,SB Audigy i to co w podpisie moze masz cos nietak z tasmami ide, albo tak jak mowi MaKar, cos z ramem nietak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...