abdi Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 WitamZacznę od tego, że przewertowałem internet wzdłóż i wszerz i kicha.Pewnego pięknego dnia chciałem podkręcic port USB tak jak to robiłem zawsze na tej samej wersji systemu, dseo itp. Po restarcie w prawym dolnym rogu jak nigdy nie było komunikatu o trybie testu kompilacja 7601 jak to zwykle miało miejsce. Co lepsze w bcdedit.exe ta opcja jest włączona więc pomyślałem, że śmiało mogę podkręcać no i tutaj schody. Po pierwszej próbie wcale w programie do zmiany nie wyświetliło, że mysz była podkręcana (w trybie testowym jako administrator, dla pewności). Po drugiej próbie w programie elegancko pokazane, że 500Hz, odpalam mouseratechecker a tam 125Hz. Dla testu na laptopie Compaq z XP tym samym sposobem podkręciłem myszkę w chwilunię i działało jak należy (mysz to legendarna wmo1.1a) Dodam, że płyta głowna to MSI Z87 G43 BIOS 1.3.Wręcz BŁAGAM o pomoc, bo mam powoli tego dosyć, a formatu na prawdę nie chcę robić.PozdrawiamA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...