ginger78 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zamiezam kupic cyfraka. Mam do dyspozycji 500 zl. Czy moge za ta cene kupic cos dobrego? Podajcie mi ewentualnie linki do stronw allegro z dobrym sprzetem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zamiezam kupic cyfraka. Mam do dyspozycji 500 zl. Czy moge za ta cene kupic cos dobrego? Podajcie mi ewentualnie linki do stronw allegro z dobrym sprzetem. Ja cyfraka bym nie kupował uzywanego, a poleciłbym Ci takie coś http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5860 oczywiście nowe, i troszkę droższe, ale zawsze można uzbierać, a tak w nawiasie () ten aparacik gdzies w hipermarkecie widziałem bodajże REAL i był za 561zł 8O . Naprawde rewelacyjne zdjęcia, do tego kupić MultimediaCards 128MB około 150zł i masz cacko za dobrą kaske ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zamiezam kupic cyfraka. Mam do dyspozycji 500 zl. Czy moge za ta cene kupic cos dobrego? Podajcie mi ewentualnie linki do stronw allegro z dobrym sprzetem. Nie. Za 500 zeta nic dobrego nie kupisz. Musisz wyłożyć trochę ponad 1000, wtedy tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 no w sumie niezly ale 61 + 150zl to jest dla mnie duzo gdzyz robie FC i kasa idzie jak woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 no w sumie niezly ale 61 + 150zl to jest dla mnie duzo gdzyz robie FC i kasa idzie jak woda poszukaj na allegro Mercury 2.1 mp za 400 pln a 3.1 mp za jakies 500 pln. sam sie ciagle zastanawiam nad tymi dwoma. Z tego co wiem to posiadaja mechanike (albo optyke) sharpa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 no w sumie niezly ale 61 + 150zl to jest dla mnie duzo gdzyz robie FC i kasa idzie jak woda poszukaj na allegro Mercury 2.1 mp za 400 pln a 3.1 mp za jakies 500 pln. sam sie ciagle zastanawiam nad tymi dwoma. Z tego co wiem to posiadaja mechanike (albo optyke) sharpa :) Bardzo tanio. A z tymi częciami - może jedno i drugie jest od Sharpa ????- to by było zajebiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Przeczytaj sobie poniższy wątek: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35532 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Można też popatrzeć na poniższy: http://www.dpreview.com/reviews/specs/Mino..._dimagee223.asp Ocena nie jest za wysoka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 A o Merkurym tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=34996 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 wezme chyba tego kodak cx-4200 cena jest przystepna do tego KODAKA i 16 mb pamieci. Mysle ze jest taki tani gdyz nie ma opcji nagrywania filmikow i dzwieku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 mam tego kodaka naprawde spoko aparat zdjecia juz wywolywalem przy rozmiarze 10x15cm nie widac roznicy miedzy lustrzanka a cyfrakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...