Skocz do zawartości
ginger78

aparat cyfrowy

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiezam kupic cyfraka. Mam do dyspozycji 500 zl. Czy moge za ta cene kupic cos dobrego? Podajcie mi ewentualnie linki do stronw allegro z dobrym sprzetem.

Ja cyfraka bym nie kupował uzywanego, a poleciłbym Ci takie coś http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5860 oczywiście nowe, i troszkę droższe, ale zawsze można uzbierać, a tak w nawiasie () ten aparacik gdzies w hipermarkecie widziałem bodajże REAL i był za 561zł 8O . Naprawde rewelacyjne zdjęcia, do tego kupić MultimediaCards 128MB około 150zł i masz cacko za dobrą kaske ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiezam kupic cyfraka. Mam do dyspozycji 500 zl. Czy moge za ta cene kupic cos dobrego? Podajcie mi ewentualnie linki do stronw allegro z dobrym sprzetem.

Nie.

Za 500 zeta nic dobrego nie kupisz.

Musisz wyłożyć trochę ponad 1000, wtedy tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie niezly ale 61 + 150zl to jest dla mnie duzo gdzyz robie FC i kasa idzie jak woda

poszukaj na allegro Mercury 2.1 mp za 400 pln a 3.1 mp za jakies 500 pln. sam sie ciagle zastanawiam nad tymi dwoma. Z tego co wiem to posiadaja mechanike (albo optyke) sharpa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie niezly ale 61 + 150zl to jest dla mnie duzo gdzyz robie FC i kasa idzie jak woda

poszukaj na allegro Mercury 2.1 mp za 400 pln a 3.1 mp za jakies 500 pln. sam sie ciagle zastanawiam nad tymi dwoma. Z tego co wiem to posiadaja mechanike (albo optyke) sharpa :)

Bardzo tanio.

A z tymi częciami - może jedno i drugie jest od Sharpa ????- to by było

zajebiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...