shrek853 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 witam wszystkich, potrzebuje pomocy gdzyż po przeinstalowaniu windowsa XP SP2 nie dziłąją mi porty usb, żaden. Przeszukałem już cały internet i niestety nie znalazłem nic co by Mi pomogło. Specyfikacja mojego kompa to: Sempron3000+ Gigabyte ga-k8n51gmf-9 grafika Radeon x550 128mg zasilacz l&c dr-c350atx. Generalni ewszystko co było w necie przetestowałem, ale nic niestety nie pomogło. Komputer w dalszym ciągu nie wykrywa urządzeń usb:( po podłączeniu urządzenia usb do kompa (modem, MP3), jest tak jak by urządzenie było podłączone bo się włącza(świeci się dioda), ale komputer ich nie widzi. Przed przeinstalowaniem z usb nie było problemu. Ma może ktoś jakieś pomysły jak to naprawić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zainstaluj SP3, o ile się nie mylę, dzięki niemu system jest w stanie wykryć urządzenia podpinane z automatu. Przy poprzednich trzeba instalować sterowniki wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...