TheCarDoctor Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Nie mogę poradzić sobie z moim urządzeniem, którym jest launch diagun działający na systemie wince. Mianowicie chodzi o to, że w żaden sposób nie mogę sprawdzić na nim poziomu naładowania baterii. W panelu sterowania i opcji "power properties" stan baterii zawsze wyświetla jako "good" nawet kilka sekund przed całkowitym wyczerpaniem akumulatorka. Wiem też, że system powinien powiadomić mnie o niskim poziomie naładowania baterii poprzez wyświetlenie ikonki na pasku zadań gdy poziom naładowania spadnie poniżej 30% ale tak się nie dzieje. Przyznam, że totalnie nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Kombinować i zepsuć to też nie jest dobra metoda dlatego proszę Was o pomoc. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi i serdecznie pozdrawiam! Paweł Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...