Skocz do zawartości
POWER BY AMD

jakiesfajne huby do dc

Rekomendowane odpowiedzi

TropiCo][Project - project.tropico.se:417

TropiCo][Ownz [10Mbit] - ownz.tropico.se:2222

TropiCo][Enterprise - enterprise.tropico.se

[bBB]TankaFett[1] - figge.servebeer.com

MKD][MOVIEZON - moviezon.no-ip.com

moje ulubione huby, zawsze mozesz mnie tam spotkac codziennie pod nickiem [psv]dreamer :D, uzywam jeszcze paru innych ale to inna sprawa :>

pozatym polecam ta liste hubow: http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2

no i oczywisce dc++ autorstwa polskiego programisty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja byym polecał wrzucić tą baze hubów w settings : http://www.1stleg.com/PublicHubList.config

a pozniej tylko refresh i masz do wyboru od hubów na ktorych jest 1400 osob do hubów na ktorych jest jeden user :wink:

a osobiscie lubie siedziec na:

TeQuilla sunrise

Sweden][experience][Fenix

Maximum speed -3-

USA][New York City hangout

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moge sie zapytac szanownych przedmowcow, ile tB znajde na wymienionych hubach? W Polsce na Bunkrze (bunkier.mine.nu) jest zwykle kolo 20 TB plikow, nie wiem czy jest jakis inny polski tak duzy hub. A jak z zagranicznymi - czy te wczesniej wymienione maja pow. 20 TB??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że są większ . Taki co ma 20 TB to jakiś mizerny :) NA czpro.no-ip.com zawsze jest powyżej 140 TB . Teraz akurat jest 155 TB. Bardzo polecam ten hub bo ma małe wymagania i zawsze się do niego połączysz . Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że są większ . Taki co ma 20 TB to jakiś mizerny :) NA czpro.no-ip.com zawsze jest powyżej 140 TB . Teraz akurat jest 155 TB. Bardzo polecam ten hub bo ma małe wymagania i zawsze się do niego połączysz . Pozdrawiam.

siedze u czechow ale mnie co jakis czas wywala i nie moge sie polonczyc

dopiero po jakis 2 min mnie lonczy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z tym hubem nigdy nie miałem żadnych problemów . Może masz bardzo łącze przeciążone i wisi . Jeżeli jest dużo ludzi na hubie (a na czechach jest średnio 5000 hehe) to też dużo zajmuje ściągnięcie listy userów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi