POWER BY AMD Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 zainstalowałem sobie łaśnie dc i tak sobie myśle ze na tych hubach co sa to nic nie znajde moze ktos zna jakies fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 SEARCH - i wszystko jasne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Jeśli uzywasz DC++ ustaw mu pobieranie listy z adresu: http://www.neo-modus.com/PublicHubList.config Ewentualnie wejdz na stronke http://connectdirect.fm.interia.pl tam jest min adres listy polskich hubow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 TropiCo][Project - project.tropico.se:417 TropiCo][Ownz [10Mbit] - ownz.tropico.se:2222 TropiCo][Enterprise - enterprise.tropico.se [bBB]TankaFett[1] - figge.servebeer.com MKD][MOVIEZON - moviezon.no-ip.com moje ulubione huby, zawsze mozesz mnie tam spotkac codziennie pod nickiem [psv]dreamer :D, uzywam jeszcze paru innych ale to inna sprawa :> pozatym polecam ta liste hubow: http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2 no i oczywisce dc++ autorstwa polskiego programisty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja byym polecał wrzucić tą baze hubów w settings : http://www.1stleg.com/PublicHubList.config a pozniej tylko refresh i masz do wyboru od hubów na ktorych jest 1400 osob do hubów na ktorych jest jeden user :wink: a osobiscie lubie siedziec na: TeQuilla sunrise Sweden][experience][Fenix Maximum speed -3- USA][New York City hangout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ej sorry że sie teraz nie popisze ale jak sie wkleja tą liste bo jak edytowałem plik public to miałem tam jakieś tajemnicze znaczki nie takie spis jak te wasze :/ wqrza mnie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 kolejne listy/serwery sie dodaje po srednikach jesli o to Ci chodzi..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bunkier.sytes.net:7777 gliwice1.no-ip.com czpro.no-ip.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A moge sie zapytac szanownych przedmowcow, ile tB znajde na wymienionych hubach? W Polsce na Bunkrze (bunkier.mine.nu) jest zwykle kolo 20 TB plikow, nie wiem czy jest jakis inny polski tak duzy hub. A jak z zagranicznymi - czy te wczesniej wymienione maja pow. 20 TB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 wszystkie szwedzkie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Oczywiście że są większ . Taki co ma 20 TB to jakiś mizerny :) NA czpro.no-ip.com zawsze jest powyżej 140 TB . Teraz akurat jest 155 TB. Bardzo polecam ten hub bo ma małe wymagania i zawsze się do niego połączysz . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Oczywiście że są większ . Taki co ma 20 TB to jakiś mizerny :) NA czpro.no-ip.com zawsze jest powyżej 140 TB . Teraz akurat jest 155 TB. Bardzo polecam ten hub bo ma małe wymagania i zawsze się do niego połączysz . Pozdrawiam.siedze u czechow ale mnie co jakis czas wywala i nie moge sie polonczyc dopiero po jakis 2 min mnie lonczy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ja z tym hubem nigdy nie miałem żadnych problemów . Może masz bardzo łącze przeciążone i wisi . Jeżeli jest dużo ludzi na hubie (a na czechach jest średnio 5000 hehe) to też dużo zajmuje ściągnięcie listy userów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...