Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mhm no wlasnie faktycznie tyle sie o tym mowilo... Zaciekawilo mnie to, gdyz jak mozna bylo przeczytac w artykule na idg.pl cena nowych R250 miala sie zamykac w 150$ czyli ok. 600zl, wiec co jak co, ale za dobra grafe to nie duzo, a jak to jest z jakoscia obrazu do g3 ? Bo szybszy radeon jest, a jezeli chodzi o jakosc to jak z tym jest ? Napewno wyjscie TV ati ma lepsze a jakosc obrazu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm no wlasnie faktycznie tyle sie o tym mowilo... Zaciekawilo mnie to, gdyz jak mozna bylo przeczytac w artykule na idg.pl cena nowych R250 miala sie zamykac w 150$ czyli ok. 600zl, wiec co jak co, ale za dobra grafe to nie duzo, a jak to jest z jakoscia obrazu do g3 ? Bo szybszy radeon jest, a jezeli chodzi o jakosc to jak z tym jest ? Napewno wyjscie TV ati ma lepsze a jakosc obrazu ??

Każda karta ATI ma zajeb***** jakość obrazu dla mnie jakość obrazu=ATI lub Matrox ! NIe widziałem jeszcze ATI z fataknym obrazem no może poza jednym klonem, gdzie wyjście TV i obraz na monitorze tak delikatnie skakały - ale w seriwsie uwzględnili ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...