shakur_45 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Looknijcie sobie pod ten link : http://www.idg.pl/news/news.asp?serwis=pcwk&id=34213 hmm w sumie ciekawa alternatywa. Myslicie, ze R250 bedzie lepsza od geforca 3 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Pozostaje zbierac kase i czekac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Napewno nowe Rodeony będą lepsze od GF3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 to ze nowe radeony beda lepsze to zadne odkrycie tylko czy ulepszony 8500 czyli R250 bedzie lepszy... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Napewno nowe Rodeony będą lepsze od GF3 :) Na pewno lepsze od GF3 sa juz 8500 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Mhm no wlasnie faktycznie tyle sie o tym mowilo... Zaciekawilo mnie to, gdyz jak mozna bylo przeczytac w artykule na idg.pl cena nowych R250 miala sie zamykac w 150$ czyli ok. 600zl, wiec co jak co, ale za dobra grafe to nie duzo, a jak to jest z jakoscia obrazu do g3 ? Bo szybszy radeon jest, a jezeli chodzi o jakosc to jak z tym jest ? Napewno wyjscie TV ati ma lepsze a jakosc obrazu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 No mysle, ze ten R8800 bedzie mial wydajnosc cos kolo gf4ti4200 moze niewiele wieksza. za to r300 pewnie bedzie znacznie szybszy od gf4ti4600. inaczej nie byloby imho sensu wypuszczac go na rynek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Mhm no wlasnie faktycznie tyle sie o tym mowilo... Zaciekawilo mnie to, gdyz jak mozna bylo przeczytac w artykule na idg.pl cena nowych R250 miala sie zamykac w 150$ czyli ok. 600zl, wiec co jak co, ale za dobra grafe to nie duzo, a jak to jest z jakoscia obrazu do g3 ? Bo szybszy radeon jest, a jezeli chodzi o jakosc to jak z tym jest ? Napewno wyjscie TV ati ma lepsze a jakosc obrazu ??Każda karta ATI ma zajeb***** jakość obrazu dla mnie jakość obrazu=ATI lub Matrox ! NIe widziałem jeszcze ATI z fataknym obrazem no może poza jednym klonem, gdzie wyjście TV i obraz na monitorze tak delikatnie skakały - ale w seriwsie uwzględnili ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...