Mateusz K. Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Witam, Odpaliłem na nowym sprzęcie Prime95 i wywala mi błędy przy testach: Nowy sprzęt to: AMD Barton 2500+ EpOX 8RDA3+ 2x 512MB TwinMos 3200 Leadtek GeForce 5600 Ultra 128MB Wentylator Aero 7+ i 4 do chłodzenia obudowy. Z czego wynika ten błąd. Na razie nic nie podkręcałem - wszystko na optimal... BIOS mam z 5 maja. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 A jak masz pamięci puszczone. Prime wywala również błędy przy zbyt podkręconych pamięciach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Na razie nic nie podkręcałem To nie wina podkrecania. Mozliwe ze trafil na uszkodzonego proca - probowales przeinstalowac winde? uzyc innej wersji itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Mhm... Pamięci 2-3-3-7 i nadal to samo :( Tylko to się wywala na różnych testach - czasem na pierwszym, czasem na 7 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 jak mozesz to sprawdz kompa z innym procem i juz bedziesz mniej wiecej wiedzil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Aktualizacja BIOSu na najnowszy (26 maj) pomogła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 I nie tylko... pamięci są teraz na 333MHz i wsio smiga.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 podpis masz lekko nie aktualny ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Lekko ;) BTW: słyszał ktoś kiedyś o zasilaczach SirTec (CoolerMaster je sprzedaje pod swoją marką)... Trzymają takie napięcia jak na zdjęciu. To wersja 420W z DF i aktywnym PFC. Zmieniłem timingi na: 2-2-2-6 i śmiga prime95 jak zły ;) Zaraz robie 3Dmarki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 pogratulawac :) widze ze mamy ta sama plyte - ktory rev chipsetu masz u siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 O 75DRV5 chodzi. Nie wiem ;) Ale to ta wersja z radiatorem na chipie - ta stara :( Ale już mam na tego kompa kupca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 heheh spoxik ja wlasnie tez dumam nad sprzedaza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...