ksg193 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam wszystkich. Nie dawno zakladalem temat odnośnie skladania komputera. Nadal zastanawiam się nad laptopem i chcialem poradzic sie Was. Na początku powiem, ze jest mi obojętna wielkość matrycy. Chce, żeby byl jak najbardziej wydajny i mial najlepsza grafikę jaka jest możliwa w cenie 2000zl. Laptop musi byc z systemem i dobrze byliby gdyby byl ze sklepu typu media markt czy rtv euro agd. Nie piszcie, ze w tej cenie nie kupie dobrego laptopa lub to zebym kupil pc, bo juz o tym wszystkim wiem. Mam nadzieje, ze pomożecie. Będę bardzo wdzięczny i z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowy Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Najwydajniej w tej cenie będzie z Lenovo G500H z i3 i HD8750. Jest jeszcze trochę droższy ASUS K56CB z GT740, ale z i3 niskonapięciową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksg193 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 A co powiecie o tym? http://www.komputronik.pl/index.php/product/214051/Komputery/Laptopy/MSI_CX61_2OC_400PL.html Który lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...