Robert7454 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam szukam myszki do gier typu fps jestem leworęczny więc albo razer albo symetryk znalazłem kilka modeli które mnie interesują , jeśli macie lepsze propozycje to śmiało pisać Abyssus Deathadder respawn left-hand Naga left-hand budżet to max. 300 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Z symetrykow jest cala masa myszy Steelseries ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Razera jak weźmiesz to licz się już przed zakupem że możesz być nie zadowolony, a już na pewno licz się z tym że mysz jakościowo będzie niczym nie odbiegać od myszy za 80zł. SS z drogich myszy mogę polecić ale to i tak wydane pieniądze w błotko. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert7454 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 To jakie modele polecacie z programowalnymi przyciskami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 Mam Razer Deathadder 2013 i jakość jest bardzo dobra. Wcześniej miałem G5/G500 i nie mam powodów do narzekań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) mój brat kupił sobie nage do WoW-a i jest bardzo z niej zadowolony i jeszcze weź pod uwagę do czego chcesz ją stosować (o jakie gry chodzi) bo jak typ MMORPG czyli WoW, SWTOR, itp. to na pewno z wieloma przyciskami, bo i te 20 przycisków na myszcze, może być mało po przypisaniu makr ułatwiających grę :) Edytowane 2 Marca 2014 przez dziemit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...